🚀

Nettbutikk på Shopify

Nettbutikk på Shopify

Shopify bør være med i vurderingen både når du skal etablere ny nettbutikk, og ved bytte fra en annen plattform.

Ta kontakt

Vi er partner med

Logistikkpartner

360* logistics

Fraktleverandør

Porterbuddy

Enkel betaling

Vipps

4 nettbutikker vi har laget med Shopify

Vi har 10 års erfaring med å bygge nettbutikker. De siste årene har vi utviklet hovedsaklig på plattformene Sanity og Shopify. Her kan du se tre forskjellige bransjer som bruker Sanity og Shopify.

5 grunner til å velge Shopify

Vi har bygget og driftet mange ulike løsninger for e-handel for våre kunder opp gjennom årene. Fra å håndtere gamle Magento (nå Adobe)-løsninger og enterprise-løsninger som Hybris, utvikle eget rammeverk for WooCommerce, og teste Webflow, Sanity, Squarespace og Wix (for å nevne noen).

Ingen løsninger huker av like mange bokser som Shopify. Her er 5 av de viktigste grunnene.

1. Enkelt å komme i gang

Med Shopify kan veien fra første spadetak kodelinje til første salg være svært kort. Med 6000 tilgjengelige apper og et vell av funksjoner ut av boksen får du en toppmoderne nettbutikk fra dag 1. Migrering fra eksisterende plattformer er også uproblematisk.

2. Skaler fra 0 til hundrevis av millioner

Med Shopify er det mindre sannsynlig at det blir nødvendig å bytte plattform med noen års mellom. Shopify er et godt valg for nettbutikker i alle omsetningsklasser – og oppgraderingen fra standardversjonen til Shopify Plus er smertefri.

3. Rimeligere og enklere i drift

Shopify sitt mål har hele tiden vært å tilgjengeliggjøre ehandel for folk flest. Det er enkelt å håndtere backoffice, og vi trenger ikke å koble på en dyr utvikler hver eneste gang det skal gjøres en liten endring.

4. Integrasjon med norske frakt- og betalingsløsninger

Shopify egner seg godt for det norske markedet, og har støtte for alle de mest populære frakt- og betalingsløsningene: Stripe (kortbetaling), Vipps, Klarna, Porterbuddy, Bring, Postnord, m.fl.

5. Hosting, domene og webhotell er inkludert i lisensen

Når du setter opp en nettbutikk med Shopify slipper du å etablere egne avtaler for hosting og domene. Med Shopify er dette inkludert for en pris mellom 29-299$ per måned. Du tilpasser selv etter hvilket behov du har.

Gode integrasjonsmuligheter

I tillegg til at det er enkelt å komme i gang, har Shopify også et eget App Marketplace som gir deg muligheter til å integrere med kjente betalingsløsninger og 3. partssystemer uten for store utviklingskostnader. Vi bistår også gjerne med å integrere med ditt eksisterende PIM, POS eller ERP-system slik at driften går sømløst.

Gode fraktalternativer

Du kan selv velge hvilken fraktløsning du vil integrere med din nye Shopify-butikk. Enten du foretrekker Posten, Porterbuddy, PostNord eller andre fraktpartnere.

Enkle betalingsløsninger

Integrer med din foretrukne betalingsløsning. Enten du vil ha Vipps, Klarna, begge deler eller kun kort.

Automatiserte nyhetsbrev

Velg mellom Shopify sin egne transaksjonsmailer, eller integrasjoner med kjente og kjære nyhetsbrevløsninger. Vi anbefaler Klavyio.

Google-vennlig

Shopify er godt tilrettelagt for SEO, og er enkelt integrere med Google Ads, Merchant Center, Google Shopping og Google Analytics.

Logistikkpartner

Har du et høyt salgsvolum er det viktig med riktig logistikkpartner. Vi samarbeider med de dyktige menneskene hos 360 Logistics (holder til på Økern i Oslo), en bransjeledende 3PL (tredjepartslager) med rask levering og gode fraktavtaler med bl.a. PostNord og Helthjem.

Instagram-feed og stories

Har du mange følgere på Instagram som du ønsker skal konvertere til kjøp i nettbutikk? Shopify har gode muligheter for å integrere shoppingfeed og konto.

"Headless" Shopify med Sanity og egen webapp

For de som har et større behov enn hva Shopify dekker kan vi fint kombinere plattformen med andre systemer. For vår kunde Maja.no, som selger e-resepter på nett, har vi satt opp Shopify som netthandelsplattform, Sanity som CMS og frontend-system, i tillegg til å ha utviklet en custom webapp for skjemabestilling.

Les mer

Oss

Vi har god erfaring med å sette opp og drifte Shopify-løsninger, og har jobbet med netthandel i snart 10 år. Vi bygger nettbutikker i alle prisklasser: enten du ønsker en rimelig løsning med et pre-designet tema, eller ønsker å skreddersy nettbutikken til din merkevare.</span id>

Deg

Du skal etablere ny nettbutikk, eller bytte fra en eldre plattform. Du er kanskje lei av høye drifts- og utviklingskostnader, og tungvinte CMS-løsninger. Mest av alt ønsker du deg en toppmoderne nettbutikk.

 

Slik er prosessen hos oss

 

1

Oppstartsmøte for å avdekke behov

Oppstartsmøtet handler om å få en felles forståelse av prosjektet sammen med deg – og sikre at ambisjonene korresponderer med behov og ambisjoner.

2

Få et et prisforslag og forslag til fremdrift

Vi har erfaring med ulike oppsett av nettbutikker – enten du ønsker et eget tema og design, eller vil bruke et som allerede eksisterer.

3

Vi fikser alt for deg

Prosjektet er inndelt i faser. I mellom hver fase vil du godkjenne leveransen i foregående fase slik at du alltid er god informert.

Vi hjelper med å flytte innhold og produkter

Har du mange produkter eller mye innhold på din eksisterende plattform? Vi bistår gjerne med å migrere alt av produkter, innhold og bilder til ny nettbutikk gjennom egne script, eller med bistand fra en av våre innholdsrådgivere.

Ofte stilte spørsmål om Shopify

Kan jeg velge font og farge?

Ja, du kan velge font og farge i din Shopify-nettbutikk. Du kan enkelt laste opp en webfont så lenge de har WOFF eller WOFF2 format. TTF og OTF er ikke webformater. Vi bistår gjerne med denne typen tilpasninger og rådgivning for god lesbarhet og universell utforming.

Hvor mye koster drift av Shopify?

Driftkostnaden til Shopify er inkludert i lisensavtalen sammen med hosting og andre administrasjonkostnader. Prisene varierer fra 29$ til 299$ basert på hvilken betalte plan du velger å gå for.

Må jeg manuelt legge inn alle produktene fra min gamle nettbutikk?

Nei, produkter kan migreres gjennom et skript eller excel-fil dersom det blir riktig satt opp. Dette bistår vi gjerne med.

Kan jeg bruke Vipps og Shopify?

Ja, du kan bruke Vipps i din nettbutikk på Shopify. Vi er Vipps-partner og har god erfaring med å sette opp dette. Ta gjerne kontakt med oss så fikser vi det for deg.

Har Shopify egen blogg?

Ja, Shopify tilbyr et eget bloggunivers for artikler. Disse er dog ganske enkle maler, så dersom du har en bred satsning på innhold i din nettbutikk kan vi sammen se på ulike tilpasninger for artikler.