Hils på Oda, vår nye designer

Hils på Oda, vår nye designer

Oda hadde sin første arbeidsdag i starten av måneden, og har allerede fått bryne seg på flere prosjekter. Vi har stilt henne noen kjappe spørsmål om den første tiden her👇🏻

Oda – nordlendingen fra Nord DDB. Før hun emigrerte sørover jobbet hun i designbyrå i hjembyen Harstad. Med utdanning fra Westerdals, har hun de siste årene jobbet med tradisjonell reklame for flere store kunder. Nå er hun en av våre ferskeste Simplenessere, som vi er veldig glad for å ha med på laget. En liten trivia: Oda kan løse en rubiks-kube på 47 sekunder 🤯

 

Hvordan var første uka i Simpleness?

Første arbeidsdagen min var på en torsdag, så jeg fikk en rolig start før det plutselig var helg igjen. Mine nye kollegaer har tatt meg godt i mot og jeg har fått en pangstart på nye og spennende prosjekter 🧨

Hva er den morsomste arbeidsoppgaven du har jobbet med så langt?

Det var veldig gøy med Mario Kart-turnering første fredagen min her, men det telles kanskje ikke som en arbeidsoppgave … Jeg har blitt kjent med en helt ny kunde på huset som nettopp har fått en ny lekker visuell identitet. Det er alltids gøy å få jobbe med helt ferske merkevarer med blanke ark.

Hva er det første du gjør når du kommer på kontoret?

Jeg tar en runde i lokalet og kikker etter kollegaer. Ofte er Mari først på kontoret, men noen ganger er jeg på plass før henne. Da feirer jeg og konkurranseinstinktet mitt seieren med å sette på kaffetrakteren ☕️

Hva ble du mest overrasket over da du begynte i Simpleness?

Jeg ble overrasket over hvor flat struktur det er her og at alle kan komme med innspill som folk lytter til. Det er en fin og nødvendig egenskap hos en bedrift, mer av det.

 

Vi har en hel haug med dyktige og nye folk i Simpleness. Bli bedre kjent med prosjektleder Mari her.