Hils på vår nye designer: Marie

Hils på vår nye designer: Marie

Marie er ny designer hos oss og er allerede godt i gang på flere av våre prosjekter 🏃🏻‍♀️ Les hvordan hennes første uker har vært i Simpleness.

Marie Steffensen er en dialekt-utvanna rogalending som snart har bodd mesteparten av sitt liv i Oslo. Den tidligere DJ-en har alltid elsket å jobbe med design. Marie har utdanning fra Westerdals.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Stor omstilling fra freelance-livet til høyt tempo og spennende prosjekter. Jeg ble også veldig imponert over hvor flinke kollegaene mine var, og at jeg ble veldig godt ivaretatt og onboardet Det ble en veldig fin start.

Hvem eller hva har overrasket deg mest?

De helt store overraskelsene har jeg kanskje ikke opplevd enda, men synes det har gått over forventning å bygge relasjoner (både til kolleger og kunder) over video i stedet for fysisk tilstedeværelse. Når det er sagt, kan jo flyten i dialogen bli litt kronglete når folk (les, jeg) kommer med innspill i møter uten å rekke opp to fingre. Men dette blir man (jeg) bedre og bedre på.

Hvordan har det gått å starte i ny jobb midt i en pandemi?

Siden jeg allerede har jobbet endel som freelancer med tilhørende hjemmekontor, var det ikke veldig stor kontrast å fortsatt måtte være på hjemmekontor sånn sett. Men det er klart at man mister jo noe av jobb-dynamikken seg imellom når alle sitter bak sin skjerm. Også er det jo noe litt rart med å være pålogget så mye når man er hjemme. Blir litt lite kontrast mellom følelsen av å være på jobb og å være hjemme. 
Men nå ser vi jo lyset i tunellen på denne regla snart. Da skal vi skåle med fredags-øl på kontoret etterfulgt av high-fives uten masse antibac på!🧼🙏🏼

Gira på å lese om flere av våre ansatte? Scroll gjennom vårt intervju med Brand Manager Marte her.