Solveig er vår nye designer!

Solveig er vår nye designer!

Solveig har kun vært her noen uker, men allerede rukket å lage ny brandbook til en av våre nye kunder! Vi har stilt henne noen spørsmål om hvordan den første tiden har vært 🤩

Solveig Hisdal er født og oppvokst i byen omgitt av de syv fjell. Bergenseren har studert design i København, og senere tatt utdanning i Grafisk Design ved Westerdals. Det siste året har hun jobbet i Mediaplus som designer, og nå er hun på plass her og allerede i full sving med flere prosjekter 🚀.

Hvordan var første uka i Simpleness?
Første uken bestod av å bli kjent med gjengen her og flere av våre kunder. Utrolig spennende å starte rett på et prosjekt, hvor vi fikk så stor frihet til å prege en ny kundes brandbook.

Hva er den morsomste arbeidsoppgaven du har jobbet med så langt?
Fått prøve meg på mye allerede, men tror ref det over ☝🏻 må være den morsomste arbeidsoppgaven så langt!

Hva er det første du gjør når du kommer på kontoret?
Jeg er ofte en av de første som kommer og selverklært medlem av Morgenklubben™. Stort sett lager jeg meg en kopp te eller kaffe og chatter litt med Oda, et annet medlem av klubben.

Hva ble du mest overrasket over da du begynte i Simpleness?
Hvor fine lokaler vi har! Og at vi har surdeigsbrød. Jeg har aldri spist noe særlig Nugatti før, men det har blitt veldig mye av det når 14-knekken kommer. Ellers er det hyggelig at hunden min er så velkommen her <3