Ny nettside og produktbilder for Adax

Ny nettside og produktbilder for Adax

Simpleness har designet og utviklet en løsning som gjør ADAX klare for fremtiden. Designet er luftig og gir rom for tydelig og inspirerende kommunikasjon.

Eierskap til varme

Simpleness har fokusert på å gi Adax et univers hvor de kan ta eierskap til varme, energisparing og gi kunden verktøy som gjør det lettere å velge oppvarming spesielt tilpasset sitt behov.

Et univers hvor Adax tar eierskap til varme, miljø og energisparing.

Egen produktkalkulator

Med et opplysende innholdsunivers som kan knyttes opp mot spesifikke produkter, og en produktkalkulator som kan hjelpe hver enkelt å finne frem til riktige produkter, gjøres kunden mer selvstendig i kontakt med forhandler.

Friheten til å publisere selv

Med WordPress som publiseringsløsning har Adax full frihet til å drive siden akkurat slik de ønsker. Adax kan nå selv publisere nyheter, legge inn nye produkter og oppdatere nettsiden uten å gå igjennom et tungvindt CMS.

Et moderne og nordisk uttrykk

2017 har vært et spennende år for Adax med lansering av flere nye produkter bla. med Wifi som gjør at du kan kontrollere varmen uansett hvor du er i verden. Perfekt for å varme opp hytta før du kommer, eller spare strøm når du er på jobb.

En mer moderne look med nye produkt- og miljøbilder

Adax ønsket å fornye sitt uttrykk til et mer moderne og nordisk uttrykk også i bildebruken.

Dette ble resultatet fra opptaksdagene

Til inspirasjonssider og redaksjonelle artikler

Adax ønsker å bli best på å gi deg gode og varme råd. Enten om det er snakk om hvordan du som forbruker kan spare penger og miljøet ved å kutte strømutgifter — eller få hjelp til hvor du smartest kan henge opp din varmeovn.