Sørensen Sykler — Nettbutikk og miljøbilder

Sørensen Sykler — Nettbutikk og miljøbilder

I tillegg til å ha sykkelbutikk med verksted på Helsfyr, har også Sørensen Sykler nå fått seg nettbutikk. Vi i Simpleness har hjulpet til med design, utvikling og photoproduksjon.

WordPress og WooCommerce

Sørensen Sykler bruker kassasystemet, PCK, som håndterer alt av lagerstatus, priser og ordre. Nettbutikken ble derfor utviklet på WordPress og WooCommerce, som gjør at vi kan hente produktkatalogen direkte fra kassasystemet. Med denne løsningen lastes automatisk alle produkter fra PCK til WooCommerce — og motsatt. Dette gjør det enkelt for butikkansatte å vedlikeholde lagerbeholdning og priser uten for mye ekstraarbeid.

Konvertering og merkevarebygging

Med denne løsningen kan Sørensen Sykler nå enkelt selge produkter på nett og bygge varemerket. Ved å selge produkter på en tradisjonell måte, kan de også drive salg gjennom redaksjonelt innhold der fagkompetansen får mulighet til å komme med tips og anbefalinger som gjør at de skiller seg ut fra andre aktører.

Miljøbilder skaper nærhet og trygghet

Miljøbildene vi har tatt er igjen med på å trekke frem fagkompetansen til Sørensen. Ved å fokusere på verkstedmiljøet og å vise ansatte i interaksjon med sykler, håper å gi brukere trygghet om at Sørensen Sykler er en forhandler med masse erfaring og entusiasme for sykkelsporten.