Vår nye Performance, Vidar

Vår nye Performance, Vidar

Les om hvordan hans første tid i Simpleness har vært, gjennom vårt lille mini-intervju 🚀

Født i Fredrikstad, men oppvokst i Halden – byen kjent for Norges største festning, Allsang på Grensen og hjembyen til nå fire Simplenessere. Vidar kommer fra Clay som Performance Manager, og før det – Coca Cola, Wunderman og Oculos. Tidligere i år oppdaget han disc golf, og har siden første kast vært besatt. Det lukter Simpleness-turnering 🏆

Hvordan var første uka i Simpleness?

Rolig, informativ og veldig hyggelig! Vi har gått gjennom arbeidsprosess og verktøy, og smått begynt på noen prosjekter. Vi avslutta første fredagen med øl og Mario Kart, ikke feil 🏎

Hva er den morsomste arbeidsoppgaven du har jobbet med så langt?

Jeg har ikke rukket å gjøre så mye enda, men det kuleste så langt har helt klart vært å få se noe av leveransene til Simpleness.

Hva er det første du gjør når du kommer på kontoret?

Hilse på kollegas, kaffe, så jobbe jobbe jobbe👨🏼‍💻 Jeg starter som regel med en rask titt på nett om det har skjedd noe nytt innen fagområdet, før jeg tar fatt på egne oppgaver.

Hva ble du mest overrasket over da du begynte i Simpleness?

Det må være hvor strukturerte alle er her, og ikke minst hvor flinke de er til å spille hverandre gode 🤾🏻 Men den absolutt beste overraskelsen er at det er veldig ok å ha med hund på jobb, så her er det søte kontorhunder nesten hver dag.