Hils på Kristina, vår nye kreatør

Hils på Kristina, vår nye kreatør

Vi har fått en ny stjerne på Simpleness-laget! Her svarer vår nye superkreatør Kristina på noen kjappe spørsmål om sine første måneder hos oss 👇🏻

Kristina er en kul Bodø-væring med en bakgrunn som fotograf og estetiker. Hun har allerede vist oss hva hun er god for, etter å ha jobbet som innholdsprodusent og digital markedsfører hos BLAFRE i over 4 år. Kristina er også en kaffeguru, og har blitt en ivrig kaffedrikker på kontoret. Vi er superglade for å ha Kristina ombord, og vi ser frem til å se hva hun skaper for Simpleness og våre kunder! ☕️

 

Kan du fortelle litt om din bakgrunn og erfaring?

Ja, jeg er en Bodø-væring som er utdannet fotograf og estetiker. Tidligere har jeg jobbet 4,5 år som innholdsprodusent og digital markedsfører i den norske designbedriften BLAFRE.

Hva husker du best fra din første dag i Simpleness?

Jeg ble veldig glad for å ha en annen kreatør som startet samtidig som meg, og jeg fikk et umiddelbart inntrykk av at jeg var kommet til en arbeidsplass hvor alle er sykt dyktige OG villige til å dele av sin kunnskap!

Hva er det morsomste du har gjort så langt i Simpleness?

Vanskelig å velge blant alle de morsomme arbeidene jeg har fått bryne meg på så langt. Jeg vil trekke frem min første annonseproduksjon for AMOI, hvor jeg filmet UGC-innhold av digg frokost og cupcakes. Et annet prosjekt jeg har lært mye av er å utvikle en TikTok-strategi for Norges største tannklinikkjede Oris Dental.

Har du fått noen rare jobbvaner?

Kanskje ikke så rar vane, men vi har sykt god kaffe på kontoret levert av Supreme Roastworks, så jeg drikker dobbelt så mye kaffe som før. For en eks-barista som meg er det himmelen. Jeg starter og avslutter arbeidsdagen med en kopp etiopisk kaffe!

Hva ble du mest forbauset over da du begynte å jobbe i Simpleness?

Jeg fikk bekreftet at fast struktur ikke er kjedelig, men bare gjør alt enklere. Det med å føre timer og jobbe kun på oppsatt prosjekt var en ny greie for meg. Tidligere har jeg pleid å ha veldig mange baller i luften samtidig og hoppe mellom oppgaver, men det er overraskende befriende å få struktur på ting slik at man kan konsentrere seg fullt om én ting av gangen. Ved å sette av litt tid til å strukturere sparer man seg for mye tid totalt.

 

Vi har en hel haug med dyktige folk i Simpleness. Bli bedre kjent med Performance Manager Vidar her.