Silje: vår vekstrådgiver og performance-helt

Silje: vår vekstrådgiver og performance-helt

Ny ansatt-alert 🚨 Si hallo til Silje Kristine Andersen, vekstrådgiver og performancespesialist. Bli bedre kjent med henne i vårt mini-intervju 👇

Barndomshjemmet til vår nye vekstrådgiver og performance-superhelt Silje Kristine ser du hvis du setter utfor i hoppbakken i Vikersund ⛷ Hun har bodd to år i byen som aldri sover 🗽 og kjenner en som kjenner en som kjenner Mark Zuckerberg. Hun har jobbet i HyperRedink som performance-spesialist og rådgiver. Har også vært innom EvokedSet og kost seg med SEO. Utrolig nok er hun litteraturviter og har en master i Creative Publishing and Critical Journalism.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Nerding på kampanjeoppsett og Facebook annonser med Jonas i MYYK. 🧠 Det er sykt gøy. To litteraturvitere som babler om ATC, CAC, ROAS, LTV, ROI, CBO, TRF, OSV 📈.

Hvem eller hva har overrasket deg mest?

Bordtennisskillsa til Halvard og Kim. De er litt irriterende. Ellers er vel kantina verdt å nevne. Instagram-vennlig lunsj hver dag er ikke å forakte. Og kanskje at vi har utsikt mot skaterboysa uten t-skjorte i Mølleparken, for det hadde jeg ikke fått med meg før jeg leste intervjuet med Atle. Sitter visst på feil side av kontoret. 🤦🏻‍♀️

Hvordan har det gått å starte i ny jobb i disse tider?

Det har gått lekende lett. Bortsett fra at jeg kjente på litt arbeidspress da jeg fikk beskjed om å være både funny og interessant i dette intervjuet.

Vi har flere flinke, nye folk. Les vårt intervju med ny designer OJ her.