Bli kjent med designer Ole-Jørgen

Bli kjent med designer Ole-Jørgen

Bli bedre kjent med Ole-Jørgen Ramstad, aka OJ! Vi har stilt han tre spørsmål om hans første tid i Simpleness.

Vår designer Ole-Jørgen, bedre kjent som OJ, er ekte østfolding. Og ekte hiphoper, bboy og rapper 🙌 Nå har han lagt rappingen bak seg og bor på Berg i Oslo. Ikke at det ene utelukker det andre. Han har utdanningen sin fra Høyskolen i Kristiania, og er rågod på motion-design. Han har jobbet i BrandLab og Morgenstern. Vi er heldige som har en ekte rapkonge 👑 på plass i byrået vårt.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Jeg husker at det var mye nytt å sette seg inn i, og en noe annerledes struktur å jobbe på. Jeg opplevde det som veldig positivt at vi begynte tre nye på samme dag (noe jeg aldri har opplevd tidligere), det gjorde det lettere å være sammen om å være den nye på kontoret. Det at vi fikk en så grundig gjennomgang av prosessen og oppsettet Simpleness jobber ut i fra var helt nydelig. Simpleness kaller den første uka for onboarding, og jeg føler at vi har blitt fint geleidet på plass. Nå flyr vi alle tre.

Hvem eller hva har overrasket deg mest?

Som østfolding selv, så syns jeg det er helt kanon at jeg nå jobber sammen med et stort antall østfoldinger. Det gir en litt hjemmefølelse bare det. Det er jo ikke en overraskelse akkurat. Men jeg synes også at det er veldig morsomt at Halvard har spilt fotball på toppnivå, at Kim har hele syv sykler (kanskje det til og med er flere), hvor en av de nesten koster mer enn bilen min.

Hvordan har det gått å starte i ny jobb i disse tider?

Om jeg skal være helt ærlig, så har det jo vært en liten overgang fra det å skifte bleier og snakke babyspråk på hjemmekontoret. Jeg setter virkelig stor pris på å ha en fast plass på et kontor, og det å være samlet. Det at man kan snakke med kollegaer uten å måtte koble seg opp på enten Whereby eller lignende, er topp. En stor bonus er at lokalene vi sitter i er superfreshe og nyoppusset, med en enormt bra beliggenhet. Kantinen!!!! Dette er “by far” den beste kantina jeg har hatt på en arbeidsplass. Kantine med stor “K”. Helt nydelig mat, og man kan snakke med sine nye og trivelige kollegaer i lunchen.

Sulten på å lese om flere flinke folk? Les vårt intervju med designer Marie her.